Aktuellt


Alla är välkomna att bidra med text till vår hemsida. Något som passar på Aktuellt eller Senaste nytt, eller skriv i gästboken.


Onsdagen 25/4 har vi vårens första Onsdagsdans vi dansar enligt program B35 B35 och M Lasse Rawet callar.


Square Info Nr 1 2018 finns nu tillgänglig på SAASDC hemsida.


Protokoll från årsmötet finns nu under fliken "OM KLUBBEN" Årsmöteshandlingar 2018.


Årets klubbresa kommer att gå till Åland helgen 7-9 september. Anmälningslista fins i klubbpärmen från och med 8/3.


Kommande aktiviteter!


Torsdag den 19 april har vi avslutning för terminen med lunch. Vi dansar B35-A1 mellan 11 och 15. Lunch tar vi ca. 12:30.


Senaste Nytt!


Den 29 mars hade vi vår traditionella Skärtorsdagsdans med "Snuffe" som caller. Vi var 72 dansare som hade en mycket rolig och trevlig eftermiddag. Ett stort tack till "Snuffe" och alla glada dansare.


Måndagen den 12 mars dansade vi Plus DBD till Sven Andréason. En trevlig och lite annorlunda dans. Vi var 30 dansare.


Måndagen den 26/2 Sportlovs dansen, vid dansade enligt programmen P och A1. Martin Jansson från Stenungsund callade för oss, en mycket trevlig och ibland utmanande dans. Hoppas att vi kan få Martin att komma tillbaka vid ett annat tillfälle. Vi var 23 dansare, att vi inte var fler berodde kanske på vintervädret och att det var sportlov.


Måndagen den 1/2 hade vi gemensam dans med programmen P och A1 före lunchpausen därefter dansade vi programmen B och M. Dansen var mycket lyckad med 54 dansare på förmiddagen och 58 på eftermiddagen.


För säkerhets skull, om olyckan är framme..!


Ett tillbud kan lätt hända i dansens virvlar, när vi är många, vi halkar, krockar eller blir kanske yra och faller. Styrelsen har beslutat att av säkerhetsskäl upprätta en anhöriglista med telefonnummer om något skulle hända under ett danspass som kräver att anhörig meddelas. Styrelsen och dansvärdarna kommer att samla in uppgifter i samband med kurspassen. Detta bygger naturligtvis frivillighet!