Kommande aktiviteter!


Torsdagen den 25 maj börjar Seniorernas danser på Stora Skuggan. Först ut som caller är Rojne Eriksson. För övriga danser på Stora skuggan se Seniorernas dansprogram.


Tisdag den 6 juni börjar Sommardanserna hos Jarlabanke Squaredancers.


Lördagen den 26 augusti är det squaredansens dag, samtidigt som det är marknad på torget i Täby Centrum. Vi planerar att ha en uppvisning där, någon gång mellan klockan 12 och 14. Rolf kommer att vara vår caller.
Det är ett utmärkt tillfälle för vår klubb, att få visa upp sig och kanske värva nya dansare.

Ni som vill vara med, kan skicka e-post till klubbmastare@nasbysquare.se. Mer information kommer i början av augusti.


Senaste Nytt!


Helgen den 16-18 juni hölls Convention i Helsingborg. Vi var ca 20 stycken medlemmar från klubben som var där och dansade. Det blev många roliga tipar ledda av följande callers: Jet Roberts, Robert Milestad, Stefan Förster, Stefan Sidholm, Jack Borgström och Freddie Ekblad. En mycket lyckad helg.

Convention 2018 kommer att hållas i Borås.


Onsdagen den 31 maj hade vi säsongens sista onsdagsdans. Vi var drygt 40 som dansade till Micke Gerkman. En trevlig och rolig dans, med bra musik och lagom mycket klurigheter. Tack Micke för en trevlig eftermiddag.


I onsdags den 17 maj så dansade vi M, P och A1 under Snuffes ledning. På sidan bilder och filmer hittar du mer om dansen. Skriv gärna i vår gästbok!


Den gångna helgen 12-14 maj, var vi på klubbresa till Nyköping och Blommenhof Hotell. En kort sammanfattning samt bilder från resan, finns under bilder och filmer. Du som var med, skriv gärna i vår gästbok!


Den 10 maj hade vi vår tredje onsdagsdans för säsongen. Björn Jerneborg callade och bjöd oss på rolig dans och en del klurigheter. Vi var 55 personer på plats.