AktuelltMedlemsavgiften skall vara betald senast den 1 mars om du vill ha rösträtt på årsmötet!


Anmälningslista till årsmötet finns nu i klubbpärmen sista anmälnings dag är 1 mars! Kallelse till årsmötet och övriga handlingar finns under fliken Omklubben Årsmöteshandlingar 2018.


Anmälningslista till Graduering 2018 finns nu i klubbpärmen sista anmälnings dag är 15/3 då skall även avgiften 150 kr vara betald till klubbens  postgirokonto 17 75 17 - 0.


Save the date! Årets klubbresa kommer att bli till Åland helgen 7-9 september.


Kommande aktiviteter!


Söndag den 18 februari 12:00 äter vi  lunch med dans på Nygårds värdshus vi kommer att vara 44 personer.


Torsdag den 8 mars är det årsmöte. Mötet börjar klockan 11:00 efter mötet bjuder klubben på kaffe och smörgås.För säkerhets skull, om olyckan är framme..!


Ett tillbud kan lätt hända i dansens virvlar, när vi är många, vi halkar, krockar eller blir kanske yra och faller. Styrelsen har beslutat att av säkerhetsskäl upprätta en anhöriglista med telefonnummer om något skulle hända under ett danspass som kräver att anhörig meddelas. Styrelsen och dansvärdarna kommer att samla in uppgifter i samband med kurspassen. Detta bygger naturligtvis frivillighet!


Föreningen har också låtit styrelsen genomgå en kortare utbildning i första hjälp och användande av vår hjärtstartare eller defibrillator som finns i danslokalen på Kvarntorpsgården.Senaste Nytt!

Vår intensivkurs basic nybörjare var mycket lyckad. 3 nybörjare och några dansare som redan dansat i andra klubbar. Dessutom många av våra egna nybörjare och de som avverkat termin 3 som ville ha lite repetition och komma igång inför vårens kurser. Vi var 5 squarer när vi var som flest.


Den 14 december hade vi terminsavslutning med Julfest. Det var kursdeltagarna i mainstream gruppen som stod för arrangemanget, med god mat och trevlig underhållning. Ett stort tack till er alla!