Aktuellt


Squaredansens dag 31 augusti 2024 på Skansen

Vi har ansvar för 1 timme mellan 13 - 14 tillsammans med Huddinge Squaredancers på Galejan, Skansen. Till det behöver vi några till som ställer upp och hjälper till (inklusive dansar). Hela evenemanget håller på 12 - 18, så det finns gott om möjlighet till dans inklusive prova på. Det kommer att finnas "teckningslista" för de som vill börja dansa squaredans i någon klubb med ett erbjudande typ gå 2 betala för 1.


Alandia Squaredancers kommer att anordna 2025 års Convention


Jaralabanke Square Dance Club bjuder in till sommardanser Tisdagar - Kl. 19.00 - 22.00. Nivåerna kommer att vara Ms - Plus - Ms - A1. Den 4/6 - Andreas Olsson, 25/6 - Micke Gerkman, 13/8 - Robert Milestad, 20/8 - Jack Borgström. Adressen är Teknikvägen 25, Vallentuna och priset är 130 kr (gärna Swish eller jämna pengar)


Seniorernas danser på Stora Skuggan 2024 i sommar dessa sysns inte som flyer på Danslistan


Sommar brevet fins nu också på hemsidan https://nasbysquare.se/inneh/om_kluben_text.php/#Sommarbrev


Bilder dansen den 22 maj finns nu under "BILDER O FILMER"


Saltsjö Square Dancers bjuder in till dans vid Boo Brygga i Saltsjö-Boo (adress) tre söndagar kl 13-16.
Datumen är: 16/6, 14/7 och 11/8 Nivå: B (M) P


Den sista juni, 2024-06-30, skall resten av klubbresan betalas dvs 1000 respektive 1450 kr ytterligare för enkel respektive dubbelrum.


Den 26-28 juli kommer European Square Dance and Round Dance Convention att hållas i Danmark här finns flyer.


Nu finns Square Info Nr 1 2024 tillgänglig på förbundets hemsida.Vi har fått flyers frå American Squaredance Polen som presenterar Squre Dance Vecka 3-11 Aug 2024. Mera information hittar du på .


Bilder från julfesten fins nu under fliken BILDER o FILMER


Tag gärna en titt på sidan FLYERS för att hitta danser i och nära Stockholm.


Protokoll från senaste årsmötet finns  på hemsidan under fliken "OM KLUBBEN" och rubriken "Årsmöteshandlingar 2023".


Medlemsblad finns  på hemsidan under fliken OM KLUBBEN/Medlemsbald


När vi ses på kurser och danser tänk på att:Välkommen att bidra med text till vår hemsida. Kanske något som passar här på Aktuellt sidan

Kom ihåg vår kursdagbok! Bra att veta vad som var nytt vid senaste kurstillfället, i synnerhet om du varit frånvarande.För säkerhets skull, om olyckan är framme..!

Ett tillbud kan lätt hända i dansens virvlar, när vi är många, vi halkar, krockar eller blir kanske yra och faller. Styrelsen har beslutat att av säkerhetsskäl upprätta en anhöriglista med telefonnummer om något skulle hända under ett danspass som kräver att anhörig meddelas. Styrelsen och dansvärdarna kommer att samla in uppgifter i samband med kurspassen. Detta bygger naturligtvis frivillighet!