Välkommen till Näsbyparks Squaredanceklubb!


Coronasmittan stoppade mycket av år 2020's aktiviteter.  Det visar sig nu att smittläget för Covid-19 fortfarande är sådant, att vi rekommenderas att hålla social distansering och inte ha fler kontakter än nödvändigt. Vi har därför beslutat att även ställa in vårens kurser. Vi får nu hoppas att läget blir bättre och att vi kan komma igång med kurser till hösten 2021.




När vi åter kan träffas är Du mycket välkommen till Kvarntorpsgården, Näsby Allé 72, Täby. Där har vi våra kurser och danser. När det passar dig, får du gärna komma till oss för att se på hur vi tränar.



Vid terminsstart har vi Öppet Hus. Då får du en chans att själv pröva på squaredans - och den chansen är alldeles gratis! Då kan du få känna på denna trevliga och nyttiga hobby och kanske skaffa nya kontakter med likasinnade.




 

VÄLKOMMEN!


Måndagar och torsdagar är våra kursdagar. På måndagar har vi kurser i programmen Basic (B) Advanced 2 (A2) och dansträning i programmen Plus (P) och Advanced 1 (A1). På torsdagar lär vi oss att dansa squaredans, på de fyra programmen Basic (B), Mainstream (M), Plus (P) och Advanced 1 (A1). Basic är det första programmet det kräver inte några förkunskaper. Inom varje program sker undervisningen i olika delkurser.


Förutom kurserna har vi dansträning, klubbdanser och ibland ordnar vi fester.

 

Adress: Näsby Allé 72, Täby. Se karta

Buss 610, 629 och 670 från Danderyds sjukhus.


Hållplats: Roslags Näsby Trafikplats.

Näsbyparks Squaredansklubb