Välkommen till Näsbyparks Squaredanceklubb!


Nu när vi åter kan träffas är Du mycket välkommen till Kvarntorpsgården, Näsby Allé 72, Täby. Där har vi våra kurser och danser. När det passar dig, får du gärna komma till oss för att se på hur vi tränar.Vi har Öppet Hus  vid terminsstart. Då får du en chans att själv pröva på att dansa squaredans - och den chansen är alldeles gratis! Du får då du  känna på denna trevliga och nyttiga hobby och kanske skaffa nya kontakter med likasinnade.


Vårterminen 2023 inleder vi med en intensivkurs i Basic den 12 januari klockan 13:00 - 16:00,  allt som hittills lärts ut under hösten kommer att repeteras. Intensivkursen är avsedd för alla som vill börja dansa Squaredans, friska upp kunskaperna, komma igång efter pandemin.. Intensivkursen är gratis. Basic kursen ordinarie termin  2 börjar den 19 januari  15:05

Information om alla våra kurser hittar du här.


 Måndagar och torsdagar är våra kursdagar. På måndagar har vi dansträning i programmen Advanced 1 (A1), Plus (P). På torsdagar lär vi oss att dansa squaredans, på de tre programmen Basic (B), Mainstream (M) och Plus (P).

Basic är det första programmet och  det kräver inte några förkunskaper. Inom varje program sker undervisningen i olika delkurser.

Förutom kurserna har vi dansträning, klubbdanser och ibland ordnar vi fester.

 

Adress: Näsby Allé 72, Täby. Se karta

Buss 610, 629 och 670 från Danderyds sjukhus.


Hållplats: Roslags Näsby Trafikplats.

 Näsbyparks Squaredansklubb